100 g margariinia
3, 5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 dl kylmää vettä
vuoan voiteluun nokare margariinia ja korppujauhoja
Täyte:
200 g valmiiksi marinoituja kanasuikaleita (esim. pippuri)
1 punasipuli suikaloituna
pakaste parsakaalia
1/2 paprika suilakoituna
1 dl ruokakermaa
1 prk smetanaa
150 g juustoraastetta
3 pientä kananmunaa tai 2 isompaa
ripaus suolaa, cajunmaustetta ja basilikaa
Voitele ja korppujauhota piirakkavuoka. Valmista taikina sekoittamalla pehmeään margariiniin vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl suolaa. Sekoita ja lisää vesi. Levitä taikina vuokaan. Paista kanasuikaleita kevyesti noin 3 minuutin ajan pannulla siten, että ne eivät ole täysin kypsiä. Levitä kanasuikaleet ja kasvikset taikinan päälle vuokaan. Valmista muu täyte sekoittamalla keskenään juustoraasteen, kananmunat, smetanan, ja lopuksi kerma. Mausta ohjeessa mainituilla mausteilla ja kaada kanapalojen päälle vuokaan. Paista 175 asteessa noin 30-45 minuuttia (riippuu uunista).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti