keskiviikko 8. elokuuta 2012

Vadelmajuustokakku valkosuklaalla

Lisää rippijuhla tarjoiluja. Tosi hyvää juustokakkua ilman liivatetta.

200 g digestivejä
125 g rasvaa

400 g valkosuklaata
200 g tuorejuustoa
4 dl vadelmia
2 dl kermaa

tuoreita marjoja koristeluun

Murkaa keksit ja lisää rasva. Levitä seos irtopohjavuoan pohjalle ja halutessa reunoille. Laita jääkaappiin viilentymään.
Sulata suklaa ja lisää joukkoon vadelmat ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää kermavaahto vadelmatäytten joukkoon.
Levitä täyte pohjan päälle. Anna juustokakun hyytyä muutama tunti kylmässä ennen tarjoilua.
Koristele tuoreilla marjoilla.


2 kommenttia:

  1. Meinasin tehdä tätä tällä viikolla, toivottavasti on hyvää! :)

    VastaaPoista