Lisää rippijuhla tarjoiluja. Tosi hyvää juustokakkua ilman liivatetta.
200 g
digestivejä
125 g
rasvaa
400 g
valkosuklaata
200 g
tuorejuustoa
4 dl
vadelmia
2 dl
kermaa
tuoreita
marjoja koristeluun
Murkaa
keksit ja lisää rasva. Levitä seos irtopohjavuoan pohjalle ja halutessa
reunoille. Laita jääkaappiin viilentymään.
Sulata
suklaa ja lisää joukkoon vadelmat ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi.
Vatkaa
kerma vaahdoksi ja lisää kermavaahto vadelmatäytten joukkoon.
Levitä
täyte pohjan päälle. Anna juustokakun hyytyä muutama tunti kylmässä ennen
tarjoilua.
Koristele
tuoreilla marjoilla.
NAM NAM NAM!
VastaaPoistaMeinasin tehdä tätä tällä viikolla, toivottavasti on hyvää! :)
VastaaPoista