torstai 13. joulukuuta 2012

vadelma-suklaa kääretorttu

Vanhojakuvia koneelta.Joskus kaverin kanssa leivottiin tälläinen supersuklainen kääretorttu. täytteessä on kermaa,valkosuklaata ja vadelmia. Kuorrute on kinuskikissan suklakreemin.

suklaakreemi

250 g  tummaa suklaata
100 g voita tai margariinia
½ prk mascarpone-juustoa tai tuorejuustoa
2 rkl tomusokeria
Sulata suklaa. Sekoita voi ja mascarpone tasaiseksi massaksi sähkövatkaimella. Lisää voiseokseen suklaa ja tomusokeri koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista kunnes massa on kuohkeaa.
Voit valmistaa kreemin etukäteen jääkaappiin. Huomioi kuitenkin, että kylmässä kreemi kovettuu. Voit käyttää sitä lyhyesti mikrossa saadaksesi siitä helpommin levitettävän/pursotettavan.







2 kommenttia:

  1. En tiiä ootko ite huomannu, mutta nykyään leivot aika paljon suklaasta. Kaipaisin vaihtelua, vaikka enemmän hedelmien käyttöä.

    VastaaPoista
  2. joo toiaan suklaa on aika lemppari. Koitan saada vähän muunkinlaisia leivonnaisia:)

    VastaaPoista