torstai 11. lokakuuta 2012

onnea blogi!

Blogin perustamisesta on kulunut jo vuosi. Aika on kulunut hurjan nopeasti ja on kyllä leivottukin paljon. Ja kyllähän synttäreiden kunniaksi on pistettävä pystyyn arvonta. Arvonta-aikaa on 25.10 asti, koska silloin olen ensimmäisen postauksen tehnyt. Arvontaan pystyy osallistumaan jättämällä kommentin. Toivoisin, että esittäisit toiveita leivonnaisista tai koristelutekniikoista, joita haluaisit tulevaisuudessa blogissa nähdä. Palkontona arvonnassa, on leivontaan liittyviä juttuja. Nyt vaan kaikki arvontaan mukaan:)

HUOM: jos osallistut anonyyminä miusta pistää sähköposti!


7 kommenttia:

 1. Erilaisia suklaakeksejä olis kiva nähdä täällä! :D

  VastaaPoista
 2. Ompas kiva kun päätit pitää arvonnan! Mukanamukana! :)

  VastaaPoista
 3. tuli vaan mieleen että olis kiva jos näissä joissain postauksissa olis myös kuvii työvaiheist! vaikka jonkun hienon kakun koristelusta, macaroneista.. tosin se ei ehkä oo tän blogin tyyliä, ku en oo täällä aiemmin nähny..:):)::):)):)

  VastaaPoista
 4. Oon mukana :) Tuli vaan mieleen, et olis kiva jos olis kuva jostain tarvikkeesta, jota on käytetty leipomisessa/koristelussa, esim. tyllasta, jota on käytetty koristelussa. :)

  VastaaPoista
 5. Olen mukana! Olisi kiva jos kertoisit kuinka teet koristelut ja pursotukset :))

  VastaaPoista
 6. Kiva arvonta! Mä toivoisin että blogissa näkyisi erilaisia ja ehkä vähän tuntemattomampia leivonnaisia eli ei aina perus kakkuja tai muffinsseja jos ymmärrät (: en nyt osaa antaa esimerkkiä kylläkään..

  VastaaPoista