sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Banoffee

Banoffee on tosi hyvä ja helppo herkku. Sen takia sitä tulee tehtyä silloin tällöin.

POHJA:
300 g digestivejä
100 g rasvaa

TÄYTE:
1 prk (397g) kondensoitua maitoa keitettynä kinuskiksi
3 dl kermaa
2 rkl vaniljasokeria
2 banaania 
(kaakaojauhetta)

Murskaa keksit ja sekoita ne rasvan kanssa tasaiseksi massaksi. Painele massa irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Laita kylmään täytteen valmistuksen ajaksi
Vaahdota kerma ja lisää joukkoon vaniljasokeri.
Levitä toffee pohjan päälle. Viipaloi banaanit ja asettele ne toffeen päälle.
Levitä ta pursota kerma. Siivilöi halutessasi kaakaojauhetta tortun päälle.



2 kommenttia: