Leivoin tätä lohimoussekakkua uudeksivuodeksi. Se oli sopivan kevyttä juolun herkuttelun jälkeen. jätin tämän tällä kertaa koristelematta. Ohje on leipoi leipoi blogista.
150g hapankorppuja
1,1dl sulatettua voita
silputtua tilliä fiiliksen mukaan
Cutterilla hapankorput muruiksi ja sekaan sulatettu voi sekä silputtu tilli. Painele irtopohjavuoan pohjalle (n.20cm halkaisija)
100g maustamatonta tuorejuustoa
½ punasipuli
2 dl kuohukermaa vaahdotettuna
tilliä
mustapippuria, suola
½ sitruunan mehu
1 dl kermaa lämmitettynä, johon sekoitettu 3 liotettua liivatelehteä
Pilko kylmäsavulohi ja sekoita joukkoon kaikki ainekset. Maista ja mausta. Kaada seos pohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään yön yli. Koristele ja herkuttele!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti