sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Feta-parsakaali piirakka

Pohja:
70 g margariinia
2,5 dl vehäjauhoja
0,5 dl vettä
Täyte:
200 g fetaa 
300 g pakasteparsakaalia sulatettuna
200 g yrttituorejuustoa
1 dl maitoa
2 kpl kananmunaa
0,5 tl mustapippuria
1 rkl siirappia
0,5 tl paprikajauhetta
Sekoita rasva jauhot ja vesi keskenään. Laita taikina jääkaappiin odottamaan täytteen valmistumista.

 Notkista tuorejuuston rakenne sekoittaen, lisää maito,kananmunat, mustapippuri ja siirappi. 
Kauli taikinasta piirakkavuoan kokoinen levy ja levitä se vuoan pohjalle ja reunoille.
Levitä feta ja parsakaalit pohjan päälle ja kaada liemi päälle. Ripottele paprikajauhe pinnalle.
Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

 

1 kommentti: