keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Suklaakreemi


Kaulittavien massojen alle kannattaa laittaa jonkinlainen suklaa- tai sokerikreemi. Kreemi estää kakkua vettymästä, mutta kreemistä huolimatta ei kakkua kannata säilyttää kuvun alla. Sitä voi myös käyttää esim pursotuksiin kuten esim. tässä kakussa. Kreemi kannattaa maustaa ja/tai värjätä muuhun kakkuun sopivaksi. Tämä kreemi on oikein suklaisen makuinen. Kreemi soveltuu hyvin myös esim. muffinssien kuorrutteeksi. Tästä annoksesta tulee noin. 28 cm kakun päälle, mutta jos pursottaa, kannattaa ohjetta soveltaa.

180 g margariinia
1 tl vaniljasokeria
4 dl tomusokeria
1 dl kaakaojauhetta
1 rkl kylmää

Vatkaa pehmeä margariini sähkövatkaimella notkeaksi. Lisää vaniljasokeri. Lisää tomusokeri samalla vatkaten. Lisää kaakaojauhe ja vesi, jos kreemi tuntuu paksulta. Levitä tai pursota kakun päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti