maanantai 12. joulukuuta 2011

banoffee

Banaani ja toffee on ihana makuyhdistelmä. Banoffee kakussa on siis toffeeta, banaania, ja päällimmäisenä kerros kermavaatoa. Se on hyvin simppeli, koska pohja on tehty digestiveistä. Banoffeen voi tehdä edellisenä päivän.

POHJA:
300 g digestivejä
100 g rasvaa

TÄYTE:
1 prk (397g) kondensoitua maitoa keitettynä kinuskiksi
3 dl kermaa
2 rkl vaniljasokeria
2 banaania 
(kaakaojauhetta)

Murskaa keksit ja sekoita ne rasvan kanssa tasaiseksi massaksi. Painele massa irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Laita kylmään täytteen valmistuksen ajaksi
Vaahdota kerma ja lisää joukkoon vaniljasokeri.
Levitä toffee pohjan päälle. Viipaloi banaanit ja asettele ne toffeen päälle.
Levitä ta pursota kerma. Siivilöi halutessasi kaakaojauhetta tortun päälle.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Ensivierailulla. Linkitämme sinut listallemme kunhan joulukiireiltämmme ehdimme (^^,)Oikein mukavaa ja jännittävää joulun odotusta!

    VastaaPoista