torstai 3. toukokuuta 2012

Tuplasuklaamuffinssit

Leivoin äitini työpaikalle 25 tuplasuklaamuffinsseja. Kuorrutteena on espressokuorrute, jonka ohje on muffinssikirjasta. Koristeet on tummaa suklaata, jonka sulatin levyksi ja sen jähmettyttyä mursin siitä paloja. 

100 g voita/margariinia
2 1/2 dl sokeria
2 kanamunaa
1 dl maitoa
4 dl jauhoja
1 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
60 g tumma suklaata
60 g valkosuklaata

Sekoita rasva, sokeri, muna ja maito keskenään. Sekoita kuivat aineet toisessa kulhossa ja lisää rasvaseoksen joukkoon. Lisää rouhittu suklaa. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti