torstai 17. marraskuuta 2011

Pekonimuffinssit

Brunsille tein pekonimuffinsseja. En käyttänyt muffinssipapereita, vaan voitelin muffinipellin kolot. Tuli hyviä ja meheviä.

Pekonimuffinssit


140 g pekonia
5 dl jauhoja
2 1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
mustapippuria
1 dl parmesaaniraastetta(en pistänyt, koska oli loppu)
3 munaa
2 dl piimää(pistin maustamatonta jogurttia)
10 mustaa oliivia viipaleina

Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Suikaloi pekoni.
Paista 3/4 pekonista rapeaksi paistinpannulla ja kuivata talouspaperin päällä.
Sekoita jauhot, leivinjauhe, suola, parmesaani ja mustapippuri koulhossa.
Sekoita hyvin toisessa kulhossa munat ja piimä.
Sekoita kuivat aineet, pekoni ja oliivit muna-piimä seokseen.
Jaa taikina muffinssivuokiin.
Paina loput pekonit koristeiksi muffinssien päälle.
Paista alatasolla 12-14 minuuttia.
Tarjoa lämpiminä.

Alla kuvassa croisantteja ja pekonimuffinsseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti